Αν αλλάξω τίτλο, ενημερώνονται όσοι με έχουν ήδη στις Επαφές;
Όχι. Όταν πατά Αποθήκευση επαφής, στο κινητό του μένει αντίγραφο .vcf. Αυτό το αρχείο δεν ξαναγράφει τον εαυτό του αργότερα. Άλλαξε τίτλο ή αριθμό στη Zebeh και ενημερώνονται η ζωντανή σελίδα και η επόμενη λήψη. Όσοι σε έχουν ήδη πρέπει να σκανάρουν και να αποθηκεύσουν ξανά. Το τυπωμένο QR μένει έγκυρο γιατί είναι δυναμικό.